Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Milí priatelia, predstavujem vám moju novú web stránku s množstvom funkcií

Dátum: 26.08.2020
Autor: Monika Debnárová
Milí priatelia, predstavujem vám moju novú web stránku s množstvom funkcií

Milí priatelia, predstavujem vám moju novú a hlavne prehľadnejšiu web stránku na ktorej nájdete množstvo informácií o dianí vo Vajnoroch, ale aj o dianí na Magistráte. Pribudlo na nej aj množstvo nových funkcií.

Milí priatelia, predstavujem vám moju novú a hlavne prehľadnejšiu web stránku na ktorej nájdete množstvo informácií o dianí vo Vajnoroch, ale aj o dianí na Magistráte. Oproti starej web stránke, táto má množstvo nových funkcií. Mojim cieľom je sprostredkovávať vám prostredníctvom nej čo najväčšie množstvo informácií o mojej práci a o veciach, ktoré významným spôsobom ovplyvňujú život všetkých obyvateľov vo Vajnoroch. 

Upozorňujem vás hlavne na funkciu Newslettera, ktorý vám v prípade že sa doň zaregistrujete svojom emailom, bude vám automaticky v týždenných rozostupoch posielať pravidelné informácie o tom, čo nové na stránke pribudlo.

Takisto vám dávam do pozornosti aj časť venovanú anketám, kde budem rada ak vyjadríte svoj názor na danú problematiku. Sekciu ankiet budem postupne rozširovať, pretože váš názor ma zaujíma.

Myslím že každého z vás poteší aj kalendár podujatí, ktorý vám bude pripomínať pripravované kultúrno-spoločenské podujatia organizované vo Vajnoroch, vrátane vrecových zberov pre jednotliévé zóny. Súčaqsťou sú aj pristavenia veľkorozmerných kontajnerov v mestskej časti. Postupne pridám aj termíny rozkopávok plánovaných v našej mestskej časti. 

V krátkej dobe vám predstavím ku stránke aj aplikáciu pre androidy aj ios, v'daka ktorej sa po stiahnutí dostate okamžite k správam, ale aj k pozbánkam na podujatia organizované vo Vajnoroch.

Na záver si vás dovoľujem poprosiť o trpezlivosť, pokiaľ ste na mojej stránke nenašli všetko čo ste hľadali. Niekotré sekcie ešte priebežne budem dopĺňať a vylepšovať. Ak máte nejaké tipy, čo by ste chceli na stránke doplniť, pošlite mi ich cez sekciu "Vlastný obsah"

Váš názor ma zaujíma. Preto verím, že sa vám moja nová web stránka bude páčiť

Som tu pre vás a pokiaľ to bude v mojich silách, rada vám pomôžem riešiť vaše problémy. Pokiaľ sa so mnou chcete spojiť, napíšte mi mail na mediaportal.monika@gmail.com, alebo ma kontaktujte na telefónnom čísle 0905 418 507

Želám vám krásny deň :)

Monika Debnárová - vaša poslankyňa

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.