Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pred Zdravotným strediskom vo Vajnoroch pribudla nová elektronická tabuľa.

Dátum: 05.06.2021
Autor: Monika Debnárová
Pred Zdravotným strediskom vo Vajnoroch pribudla nová elektronická tabuľa.

Úlohou elektronickej tabule je aktuálne informovať o najbližších odchodoch jednotlivých spojov.

Milí Vajnoráci, iste sete si už všimli že po vynovenom automate na cestovné lístky s doplnením možnosti bezkontaktnej platby nám koncom týždňa pribudla na zastávke pred Zdravotným strediskom aj nová elektronická tabuľa, ktorej úlohou je aktuálne informovať o najbližších odchodoch jednotlivých spojov. Koncom týždňa ju tu inštaloval Dopravný podnik Bratislavy. Nebojte, ten rozbúraný chodník dajú do pôvodného stavu :)

Na území hlavného mesta Dopravný podnik osadil 124 moderných informačných tabúľ. Veľmi sa teším, že sa mi podarilo presadiť osadenie aspoň tejto jednej elektronickej tabule v našich krásnych Vajnoroch, nakoľko pôvodne sa v rámci prvej várky osádzania tabúľ s Vajnormi nerátalo. Podarilo sa mi to aj vďaka vynikajúcej spolupráci so šéfom predstavenstva Dopravného podniku Martinom Rybanským :) 

Okrem toho Dopravný podnik Bratislavy postupne na území celého hlavného mesta vymieňa na zastávkach aj staré označníky zastávok za nové prehľadnejšie, ako aj tabule s cestovnými poriadkami, ktoré budú zjednotené s integrovanou mestskou dopravou.

Verím, že IDSBK zabezpečí na moju žiadosť aj doplnenie označníkov o tabuľky s číslami prímestských spojov, ktoré cez Vajnory prechádzajú a je možné prepravovať sa nimi do a z mesta. 

Viac o prímestských spojoch a ich fungovaní sa dočítate tu: 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.