Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Interpelácia na pána primátora - čistenie ulíc a chodníkov

Dátum: 16.04.2021
Autor: Monika Debnárová

prosba o presunutie správy magistrátnych ulíc na Komunálny podnik

Vážený pan primator,

dovolujem si Ta touto cestou velmi pekne poziadat, ci by sa nedali presunut vsetky chodniky a cesty v nasej mestskej casti (Vajnory) do spravy nasho Komunalneho podniku, Ako dovod uvádzam stale sa množiace staznosti na odfláknutá robotu, ktoru po sebe zanechá spolocnost ASA. 

Sice to na zaklade staznosti urobia lepsie ako pred tym, ale nasledne opat v nekvalitných službách pokracuju aj nadalej.
 
Zalozenie mesrskeho komunalneho podniku bolo vynikajuce rozhodnutie a u nas vo Vajnoroch je ich prítomnosť velmi citit, za co sa Ti touto cestou chcem za vsetkych Vajnorakov velmi prkne podakovat - ze ste nas začlenili do pilotného projektu :) 
 
Som presvedcena o tom, ze ak by sme si porovnali vykony verzus naklady oboch tychto spolocnosti, tak Komunalny podnik kvalitou svojich služieb urcite niekoľkonásobne prevýši tu dodávateľskú spolocnost, nehovoriac o nákladoch, ktore su pravdepodobne aj v tomto pripade u Komunalneho podniku omnoho nizsie ako u dodávateľskej spolocnosti. 
 
V pripade ze existuju na Magistrate nejake porovnania výkonov a nakladov tychto dvoch spolocnosti v suvislosti s nasou mestskou castou, poprosim Ta o ich zaslanie na mail. 
 
Vopred Ti za ustretovost velmi pekne dakujem a zostavam s pozdravom

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.