Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Podporte svojim podpisom vysnívaný skatepark pre deti vo Vajnoroch

SÚBOR
Dátum: 03.09.2020
Autor: Monika Debnárová
Podporte svojim podpisom vysnívaný skatepark pre deti vo Vajnoroch

Milí Vajnoraci, podporte prosím svojim podpisom partiu úžasných detí  ktoré sa snažia získať podporu pre vybudovanie vysnívaného skateparku. Petičné hárky nájdete v Prešíku, stačí si ich na mieste vyžiadať a pripojiť svoj podpis. 

Milí Vajnoraci, podporte prosím svojim podpisom partiu úžasných detí  ktoré sa snažia získať podporu pre vybudovanie vysnívaného skateparku.
 
Všetci máme svoje sny, no nie všetky sú reálne. Tento projekt však reálny je. Momentálne využívajú deti na skatovanie starú provizórnu dráhu z bývaléhoo detskéhoo ihriska a svojpomocne vyrobené prekážky.
 
Pre každého rodiča je veľmi dôležité ako naše deti trávia svoj voľný čas. Ak im vytvoríme vhodné podmienky a priestor na voľnočasové aktivity, nebudú tráviť  svoj voľný čas pred počítačom. 
 
Na stretnutí nám deti nadšene ukazovali svoje plány, vysvetľovali kde aký skatepark je, čo to stojí, čo všetko k tomu potrebujú, ... skrátka sršalo z nich obrovské nadšenie.Dokonca aj u pána starostu už boli. Dobre to robia a to zanietenie pre vec sa im v živote zíde.:) Potešilo ma, keď som zistila, že z deí, ktoré kedysi chodili do mojich denných táborov vyrástli tak šikovní jedinci. Rodičia na ne môžu byť právom hrdí. 
 
Musím priznať, že veľmi ma očarilo to ich zanietenie a snaha vydobiť si niečo pre seba. Preto sme s Jankou Besedovou ani na okamih nezaváhali a rozhodli sme sa im pomôcť im a to nie len svojim podpisom. 
 
Ešte sme  síce len v začiatkoch, ale verím že postupne sa krok po kroku dostane k cieľu. Momentálne hľadáme vhodný priestor na vybudovanie skateparku, nakoľko priestor športového areálu Alviano sa plánuje využiť na športovú halu., Ale máme v pláne preveriť ešte ďalšie vhodné miesta, kde by bolo možné takýto skatepark vybudovať. Ak máte nejaké tipy, na vhodné pozemky, neváhajte a pošlite nám ich prosím na mail mediaportal.monika@gmail.com
 
Verím, že sa deťom čoskoro podarí zozbierať čo najviac podpisov, aby ich žiadosť mala pred zastupiteľstvom dostatočnú váhu. Petičné hárky nechali deti v Prešíku, stačí si ich na mieste vyžiadať a pripojiť svoj podpis. V prípade že nám chcete pomôcť zbierať podpisy aj vy, hárok na zbieranie podpisov nájdete v prílohe nižšie. So zbieraním podpisov končíme v stredu 16.9.2020.
 
Vopred vám všetkým veľmi pekne ďakujem a o priebehu vás budem informovať tu na mojej web stránke.
Krásny deň vám želám
Monika 
 
skatepark
ilustračné foto

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Skate park podpisy Veľkosť: 28.1 kB Formát: pdf Dátum: 7.9.2020

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.