Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

V Parku pod lipami sa koniec mesiaca niesol v znamení tradícií a vajnorských zvykov

GALÉRIA
Dátum: 28.08.2020
Autor: Monika Debnárová
V Parku pod lipami sa koniec mesiaca niesol v znamení tradícií a vajnorských zvykov

Všetci, čo prišli určite neľutovali. Bolo to prekrásne ukončenie kultúrneho leta!

Tento rok Korona ovplyvnila život každého z nás. Všade okolo sú obmedzenia, rušia sa kultúrne podujatia, zavádzajú sa proticovidové opatrenia. Náš kultúrno-spoločnský život sa obmedzil zväčša na rodinné oslavy, alebo posednia s najbližšími priateľmi.

Aj vo Vajnoroch bolo badať zmeny v návštevnosti počas ukončenia kultúrneho leta, ale na kvalite podujatia sa to ani náznakom neprejavilo. V rámci pripraveného programu si prišli na svoje všetky vekové kategórie.

Všade kde som sa pohla som stretávala milých a prívetivých ľudí. Nechýbali ani krásne žienky z Vajnorského okrášľovacieho spolku, ktoré svojou prítomnosťou nezabudnuteľným spôsobom dotvárajú celkový obraz takmer všetkých vajnorských podujatí. Keďže sa Vajnorské dožinky nekonali, obohatili kultúrny program tradičným odovzdávaním dožinkového venca.

Veľký úspech u návštevníkov zaznamenali aj tvorivé dielne s Podobenkou z Vajnor, ktoré boli súčasťou sprievodných podujatí spolu s výstavou prác z letných tvorivých dielní "Pres vajnorské okénko".  Okrem bohatého kultúrneho programu za účasti našej vajnorskej Pilnej kapely  zabezpečil náš Miestny úrad program aj pre tých naneposednejších v podobe detského skákacieho hradu, maľovania na tvár, či ďalších sprievodnéých akcií.  Sezónu ukončilo posledné letné kino pre deti. 

Všetci, čo prišli určite neľutovali. Bolo to prekrásne ukončenie kultúrneho leta!

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.