Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

O mne

Milí Vajnoráci,

dovoľte sa mi touto cestou poďakovať sa vám za vašu ústretovosť a podporu pri zbieraní podpisov, vďaka čomu mám teraz príležitosť uchádzať sa ako nezávislá kandidátka na post nezávislej starostky a poslankyne mestského zastupiteľstva. 

Kombináciu týchto dvoch postov som si zvolila preto, aby som vďaka ich prepojeniu vedela pre našu malú mestskú časť lepšie dosiahnuť ciele, ktoré som si predsavzala. 

Mám 46 rokov a 28 rokov som šťastne vydatá za najúžasnejšieho muža na svete, s ktorým máme spolu aj dve dospelé deti, ktoré nám robia veľkú radosť :).

Vyštudovaný mám krízový manažment, čo je odbor, zameraný na oblasť riešenia krízových situácií v štátnej správe a samospráve, ale ii v komerčnom sektore. Svoju kariéru som začala v komerčnej sfére, kde som sa naučila zdolávať výzvy a dosahovať výsledky. Stále aktívne pôsobím v organizáciách tretieho sektora, vďaka čomu sa mi aj darí neustále realizovať stále noové a nové komunitné projekty. Tvrdé pracovné návyky z podnikateľského prostredia, tretieho sektora i samosprávy ma obohatili o poznatky využívania efektívnych foriem práce v danej oblasti. Vďaka tomu mám bohaté skúsenosti s realizáciou úspešných projektov vo všetkých oblastiach v spojení s využívaním grantov a dotačných systémov. Tie som využívala v prospech našej mestskej časti aj počas uplynulých 4 rokov môjho mandátu, kedy som bola mestskou poslankyňou za Vajnory. Toto obdobie bolo dosť turbulentné, poznačené pandémiou, lockdownami, vojnou na Ukrajine, znechutením z politikou a najnovšie ešte aj energetickou krízou. Aj napriek tomu sa mi však podarilo zrealizovať veci čo som si predsavzala a dokonca ešte aj kopec pekných komunitných projektov nad rámec mojich predsavzatí :) 

Aj teraz mám množstvo ďalších plánov a návrhov na dobré projekty, ktoré by som s vašou podporou rada zrealizovala. Na to, aby som ich vedela uskutočniť však potrebujem vašu pomoc, aby ste ma svojimi hlasmi posunuli na post starostky a do lavíc mestského zastupiteľstva, aby som stále vedela presadzovať záujmy Vajnôr aj v meste. 

Práve moje doterajšie pôsobenie ma priviedlo k názoru, že je správne, aby som sa začala intenzívnejšie zaujímať o veci verejné a s tým spojené možnosti lepšieho, efektívnejšieho a účelnejšieho využitia kompetencií a zdrojov verejnej správy a samosprávy v prospech rozvoja obce a v prospech sociálnych, kultúrnych, športových, či ďalších potrieb občanov. 

Verím, že väčšina z tých, ktorí mi svojim podpisom umožnili kandidovať, mi dajú dôveru aj v tom rozhodujúcom momente, ktorým sú voľby samotné. Ja sa na oplátku vynasnažím, aby som vašu dôveru nesklamala. 

Považujem za potrebné pripomenúť, že aj napriek tomu že komunálni poslanci majú obmedzené právomoci, podarilo sa mi presadiť a aj zrealizovať množstvo projektov a vecí v prospech našej mestskej časti. Podarilo sa mi to preto, lebo aj napriek prekážkam mám chuť a vôľu zlepšovať veci okolo nás a prostredie v ktorom žijeme a vždy hľadám riešenia, ktoré prispejú k dosiahnutiu vytýčených cieľov.

Zo skúseností viem, že pokiaľ chceme vytýčené ciele dosiahnuť, je potrebné mať záujem hľadať možnosti a zdroje na ich realizáciu, navrhovať, vysvetľovať a presadzovať veci, ktoré ľudia pre spokojný život potrebujú.