Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Od septembra začne linka 65 jazdiť cez Vajnory v 10 minútových intervaloch

Dátum: 06.08.2021
Autor: Monika Debnárová
Od septembra začne linka 65 jazdiť cez Vajnory v 10 minútových intervaloch

Od septembra bude linka 65 premávať častejšie. V rannej špičke počas pracovných dní bude jazdiť každých 10 minút a potom v 15 minútových intervaloch...

Milí Vajnoráci,

pokiaľ využívate linku 65, ktorá spája našu mestskú časť so Zlatými pieskami a Račou, ale i Dolnými honmi a Avion Shopping Parkom, mám pre vás vynikajúcu správu.

Pred viac ako rokom som požiadala odborníkov z Dopravného podniku o:

  • prehodnotenie nedostaočných intervalov, meškaní a
  • zbytočných zachádzok na Cudzineckú políciu, ktoré  spojenie medzi Vajnormi a Račou zbytočne spomaľovali.

Za dobré veci sa oplatí bojovať. aj v tomto prípade je tomu tak. Preto verím, že vás poteším správou, že moje žiadosti boli vypočuté a od septembra bude linka 65 výrazne posilnená, vďaka čomu bude premávať častejšie. 

V rannej špičke počas pracovných dní bude jazdiť každých 10 minút a v ostatných obdobiach pracovných dní až do 21. hodiny každých 15 minút. Počet spojov sa tak vo vybraných častiach dňa zvýši na dvojnásobok. Zintenzívnením intervalov zareagoval Dopravný podnik aj na zvyšujúci sa záujem cestujúcich o túto linku. 

V'daka zavedeniu častejších intervalov tejto linky:

  • budete môcť lepšie využívať prestupy medzi električkami a autobusmi na Zlatých pieskoch 
  • bude viac autobusov premávať zo zastávky hneď vedľa konečnej električiek a nebude  potrebné tak často prechádzať cez nadchod 
  • vďaka vynechaniu zachádzky k Cudzineckej polícii (málo využívaná zachádzka) sa  zrýchli aj spojenie medzi Vajnormi a Račou. 

Krásny deň vám všetkým želám :)

 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.