Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Veľmi si vážim ocenenia, ktorého sa mi dostalo od našich vajnorských seniorov. Som šťastná, že som im mohla pomôcť

GALÉRIA
Dátum: 31.10.2021
Autor: Monika Debnárová
Veľmi si vážim ocenenia, ktorého sa mi dostalo od našich vajnorských seniorov. Som šťastná, že som im mohla pomôcť

Veľmi si vážim ocenenia, na ktoré ma navrhli naši vajnorskí seniori ako poďakovanie za pomoc pri realizácii projektu petangového ihriska. 

Milí Vajnoráci, som šťastná, že som mala príležitosť pomôcť našim úžasným seniorom z Jednoty dôchodcov Vajnory pod vedením Janka Krištofiča s manželkou Vierkou pri plnení si ich sna. Sú to úžasní ľudia.

Niečo z histórie. Nadväzujúc na nápad našich aktívnych seniorov - pretvoriť Rakús park na miesto pre aktívne trávenie voľného času, kde bude petangové ihrisko a šachové stolíky som pomohla našim seniorom vypracovať projekt, vďaka čomu sa im podarilo získať časť finančných prostriedkov na jeho realiuzáciu z Nadácie Bratislava. K realizácii prispeli aj miestne firmy a združenia a do samotnej realizácie sa zapojil aj miestny Klub rodičov a detí - Vajnory a miestna samospráva pomohla s odvozom prvkov a s odvozom zostatkov po vykonanej brigáde..

Teší ma, že v rámci projektu sa nám podarilo vybudovať novučičké petangové ihrisko, osadiť šachové stolíky aj so sedením a vymeniť staré lavičky za parkové. Po celú dobu sa mi s našimi seniormi vynikajúco spolupracovalo a veľmi dobre som sa v ich spoločnosti cítila. Aj preto si ich ocenenie o to viac vážim a už teraz sa teším na ďalšie projekty, do ktorých sa spolu pustíme :) 

Súvisiace články: