Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zaujíma vás čo sa plánuje vo vzťahu k zlepšeniu spojenia zo železničnej stanice Vajnory s mestom?

Dátum: 28.10.2021
Autor: Monika Debnárová
Zaujíma vás čo sa plánuje vo vzťahu k zlepšeniu spojenia zo železničnej stanice Vajnory s mestom?

pripravuje sa plán zintenzívnenia vlakových spojov, ktorý by mohol prísť do platnosti od leta 2022 spolu s novým letným grafikonom.

Milí Vajnoráci, dnes som sa zúčastnila na stretnutí so zástupcami ŽSSK, ktorí ma informovali o pripravovaných zmenách nadväzujúcich na tému, ktorú som otvorla pred dvomi rokmi, týkajúcu sa:

  • preplnených vlakov odchádzajúcih z našej železničnej stanice smerom do centra mesta na Hlavnú stanicu, či do Petržalkya a
  • ich nedostatočnú intenzitu,

prinášam vám k tejto téme nové informácie a verím, že vás nimi poteším. 

Vedenie ZSSK pozná situáciu pri cestovaní vo vlakoch zo ŽST Vajnory a preto aj naše prosby viedli k dôkladnej analýze situácie, kde navrhli riešenie, ktoré dostalo podporu pri novom pláne dopravnej obsluhy ŽST Bratislavy Vajnôr, kde sa pripravuje plán zintenzívnenia vlakových spojov, ktorý by mohol prísť do platnosti od leta 2022 spolu s novým letným grafikonom.

Od decembra 2021 bude upravené cestovné poriadky na linkách 52 a 56.

Moje veľké poďakovanie za ústretovosť a pomoc pri riešení tejto témy patrí riaditeľovi Úseku obchodu ZSSK Karolovi Martinčekovi a Danielovi Hrubiškovi, ktorí sa našim problémom zapodievajú a robia všetko pre to, aby ho mohli v lete aj zrealizovať. 

 

 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.