Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Od augusta sa dočkáme zintenzívnenia odvozu triedeného zberu z pôvodného mesačného intervalu na dvojtýždenný.

Dátum: 11.03.2021
Autor: Monika Debnárová
Od augusta sa dočkáme zintenzívnenia odvozu triedeného zberu z pôvodného mesačného intervalu na dvojtýždenný.

so spustením tretej fázy pilotného vrecového  zberu triedeného odpadu sa od septembra dočkáme aj zintenzívnenia odvozu triedeného zberu z pôvodného mesačného intervalu na dvojtýždenný.

Milí Vajnoráci, s radosťou vám oznaamujem, že so spustením tretej fázy pilotného vrecového  zberu triedeného odpadu sa od septembra dočkáme aj zintenzívnenia odvozu triedeného zberu z pôvodného mesačného intervalu na dvojtýždenný. Prvý krát však zmenu v počte rozvozov zaznamenáme v auguste, kedy nabehne systém triedeného zberu na dvojtýždenný interval. 

O danú zmenu som sa dlhodobo usilovala a moje poďakovanie patrí vsetkym, ktori si našli čas na vyplnenie mojho dotazníka k triedenemu zberu, kde ste sa so mnou podelili o vaše postrehy a návrhy na vylepšenia. Vaše pripmienky boli cenným podkladom pre ľudí, ktorí sa zaoberajú nastavením celého systému odpadového hoospodárstva v našom meste

Moje veľké poďakovanie patrí aj milým a nenápadným dámam, ktré stoja za nastavením celého systému a vynikajúco sa mi s nimi spolupracvalo - Ivke Maleš, Anne Vargovej, Kataríne Bednarikovej a Márii Bonkovej. pretoze urobili kus roboty, a dotiahli veci, ktore boli dlhé roky zanedbávané. 

Tiež ďakujem aj kolegom poslancom z mestského zastupiteľstva Igorovi Polakovičovi, Rasťovi Tešovičovi a Martinovi Vlačikimu za spoluprácu na mojom návrhu na zmenu VZN o odpadoch, vďaka ktorej sa skrátenie intervalu zvozu podarilo aj zrealizvať.
 
Všetkým vám želám pekný deň :)
#za dobre veci sa oplati bojovať

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.