Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Rodičia z lokality Šinkovské vybudovali spolu s Klubom rodičov a detí nové detské ihrisko.

GALÉRIA
Dátum: 11.07.2022
Autor: Monika Debnárová
Rodičia z lokality Šinkovské vybudovali spolu s Klubom rodičov a detí nové detské ihrisko.

Verím, že ihrisko bude inšpiráciu pre všetkých, ktorí chúc pre svoje okolie niečo urobiť, no nevedia ako na to. 

Milí Vajnoráci, na slávnostnom otvorení, nového detského ihriska, ktoré sa konalo 7.7.2022 sa zúčastnili rodičia z okolitých bytových a rodinných domov, ktorí sa pričinili o jeho vybudovanie.

Otvorenie sa konalo za prítomnoosti primátora Bratislavy Matúša Valla, starostu Vajnor Michala Vlčeka a zástupcu Nadácie Bratislava Štefana Jurča, kedy sme spolu s aktívnymi mamičkami Luciou Grigovou a Aničkou Bačíkovou prestrihli za zvuku fanfár pásku, čím sme slávnostne otvorili ihrisko ???? 

Pokračovalo sa slávnostnými príhovormi, kde každý na prvom mieste vyzdviholval aktívnu prácu komunít a hlavne spoluprácu. Verím, že tento projekt bude inšpiráciou aj pre ďalšie skupiny ľudí, ktorí chcú pre svoje okolie niečo urobiť, no nevedia ako na to. Dôležité je nevzdávať sa a ísť si za svojim cieľom. Ihrisko bude slúžiť verejnosti počas celého roka. Pravidlá fungovania sú zachytené v prevádzkovom poriadku. 

Atmosféra na ihrisku bola skutočne úžasná! Som presvedčená o tm, že práca pre komunity má zmysel a ľudí treba v týchto aktivitách podporovať. Verím, že ihrisko bude inšpiráciu pre všetkých, ktorí chúc pre svoje okolie niečo urobiť, no nevedia ako na to. 

Ďakujeme za pomoc a osobné nasadenie mamičkám -Lucii Grigovej, Anne Bačíkovej a Ľudmile Zajkovej, ako i šikovným oteckom Zdenkovi Bačíkovi, Tomášovi Mikulášekovi, Radovanovi Hronskému, Mariánovi a Andrei Ševčíkovcom, Vladovi Sadloňovi, Danielovi Zajkovi, Robovi Melicherovi, Petrovi Belobradovi, Petrovi Kadlubovi, Ivanovi Kulovi, Jožkovi a Richardovi Debnárovým, Jakubovi Muchovi, Jakubovi a Monike Horváthovocom, Peťovi Homzovi a Radovanovi Hronskému s partiou oteckov z bytovky. Všetkým patrí obrovská vďaka! Viac fotiek nájdete na webe:

https://www.klubrodicovvajnory.sk/fotogalerie/zo-slavnostneho-otvorenia-ihriska-prijazdna-na-sinkovskom/

Projekt bol spolufinancovaný z 2% pochádzajúcich od rodičov a miestnych firiem a zo zdrojov hlavného mesta SR Bratislavy, prostredníctvm grantovej schémy Nadácie Bratislava "verejné priestory" 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.