Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Aj tento rok pre vás OLO zabezpečilo ohrádky na vianočné stromčeky. Pozrite sa kde ich nájdete.

Dátum: 15.12.2021
Autor: Monika Debnárová
Aj tento rok pre vás OLO zabezpečilo ohrádky na vianočné stromčeky. Pozrite sa kde ich nájdete.

S inštaláciou ohrádok začína OLO dnes 15. decembra a do 6. januára 2022 budú osadené v každej mestskej časti. Rozmiestnené budú na troch miestach.

 

Milí Vajnoráci, určite si spomeniete aké super ohrádky minulý rok pribudli v našej mestskej časti na zber vianočných stromčekov. Keďže tento nový OLO projekt mal veľký úspech a zároveň bol v našich uliciach poriadok aj po sviatkoch.
 
S inštaláciou ohrádok začína OLO dnes 15. decembra a do 6. januára 2022 budú osadené v každej mestskej časti. Po sviatkoch tak môžete odprevadiť svoj stromček na cestu do kompostárne. S odvozom stromčekov začíname 10. januára 2022.
Nájdete ich na uliciach:
  • K. Brúderovej
  • Kúkolová / Tomanova
  • Buzalkova / Čierny chodník
Viac informácií nájdete na www.olo.sk/stromceky
 
Celkovo ich bude na území hlavného mesta rozmiestnených 500 ohrádok a slúžiť majú na "použité" vianočné stromčeky. Vpred prosíme, aby stromčeky boli po sviatkoch odložené do ohrádok odzdobené. Zozbierané stromčeky budú odvezené do kompostárne, kde sa premenia na živiny pre pôdu a nakoniec sa vrátia späť do prírody.
 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.