Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Mesto pre vás zabezpečilo mimoriadny decembrový odvoz biologicky rozložiteľného odpadu zo záhrad

Dátum: 26.11.2020
Autor: Monika Debnárová
Mesto pre vás zabezpečilo mimoriadny decembrový odvoz biologicky rozložiteľného odpadu  zo záhrad

Magistrát mimoriadne zabezpečí prostredníctvom OLO decembrový zber biologicky rozložiteľného komunálneho odpadu zo záhrad (BRKO) v období od 1.12. do 11.12.2020.

Milí Vajnoráci, 

Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy vníma potreby občanov a klimatické zmeny v dôsledku otepľovania, preto v spolupráci so spoločnosťou OLO a.s. mimoriadne zabezpečí ešte jeden odvoz biologicky rozložiteľného komunálneho odpadu zo záhrad (BRKO) navyše v mesiaci december.

Magistrát žiada všetky domácnosti zapojené do zberu BRKO v období od 1.12. do 11.12.2020 vyložiť hnedé nádoby v zmysle harmonogramu odvozu BRKO realizovaného v r. 2020.

Presný deň odvozu si môžete pozrieť v tabuľke Zistite si Váš odvozový deň bioodpadu

Dovoľujeme si pripomenúť, že biologicky rozložiteľný odpad je možné celoročne odovzdať aj na Zbernom dvore OLO na Starej Ivanskej ceste 2.

Štandardne je odvoz BRO z hnedých zberných nádob v zmysle Všeobecne záväzného nariadenia (VZN) hlavného mesta o nakladaní s komunálnym odpadom a drobným stavebným odpadom č. 6/2020, realizovaný  spoločnosťou Odvoz a likvidácia odpadu a.s. sezónne; od marca do novembra, v intervale jedenkrát za 14 dní. Nový harmonogram odvozu BRO pre rok 2021 bude zverejnený na stránkach OLO v priebehu februára.

zdroj: OLO, zdroj foto: OLO

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.