Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pozrite si krátke video s najnovšími zaujímavosťami zo Sprinzlovho majera

VIDEO
Dátum: 01.05.2021
Autor: Monika Debnárová
Pozrite si krátke video s najnovšími zaujímavosťami zo Sprinzlovho majera

dozviete sa o tom kam až siaha jeho história, aký je jeho potenciál, ale aj o zaujímavej návšteve, ktorá na majer zavítala po 65 rokoch. 

Milí Vajnoráci, ak vás zaujíma kam až siaha história majera, aký je jeho potenciál, ale aj o návšteve dvoch kamarátiek, ktoré na majeri prežili detstvo, pozrite si videoreportáž v podaní Júliusa Budaya z TV bratislava

Minulý týždeň sme mali na Sprinzlovom majeri špeciálnu návštevu. Po 65 rokoch sa na majer vrátila zaspomínať na svoje detstvo jedna z jeho pôvodných obyvateľov - pani Bombošová. Zhodou okolností je to mamina známeho moderátora a redaktora Romana Bomboša. Počas návštevy sme sa od nej dozvedeli množstvo zaujímavých príbehov a verím, že sa nám podarí zhromaždiť aj ďalšie príbehy jeho pôvodných obyvateľov. 

Je super že sa nám postiupne darí odkrývať staré príbehy zo života jeho obyvateľov. Verím, že sa nám podarí získať aj ďalšie zaujímavosti z vtedajšieho života a uchovať ich pre ďalšie generácie. Preto ak viete aj vy o niekom, kto v tých časoch na majeri žil, dajte nám prosím vedieť. 
 
Ak vás zaujíma aktuálne dianie okolo Sprinzlovho majera, môžete to sledovať na Facebookovej stránke Sprinzlov majer
      

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.