Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Až do konca marca môžete nahlásiť svoje návrhy na vylepšenia do Participatívneho rozpočtu.

SÚBOR
Dátum: 27.02.2021
Autor: Monika Debnárová
Až do konca marca môžete nahlásiť svoje návrhy na vylepšenia do Participatívneho rozpočtu.

opäť nastal čas na zbieranie vašich nápadov a návrhov na vylepšenia našej mestskej časti, ktoré môžete predložiť do Participatívneho rozpočtu. 

Milí Vajnoráci, opäť nastal čas na zbieranie vašich nápadov a návrhov do Participatívneho rozpočtu mestskej časti, ktoré by mohli prispieť ku skvalitneniu života v našej mestskej časti. Na ich realizáciu je vyčlenených z rozpočtu mestskej časti celkovo 12 tisíc Eur. 

Svoje návrhy na zmeny verejných priestorov, alebo podporu nových kultúrnych či športových podujatí môžete zasielať do 31.marca 2021

  • písomne do schránky pri MŮ Vajnory
  • poštou na MŮ Vajnory, Roľnícka 109, 83107 Bratislava
  • telefonicky na 0850 24 25 24
  • na e-mail: vajnory@vajnory.sk.

Vyhodnotenie doručených návrhov bude v marci a následne budú návrhy zverejnené na www.vajnory.sk, a vo Vajnoorských novinkách. Hlasovanie k vybraným návrhom bude v apríli a realizácia víťazných návrhov prebehne do konca roku 2021. 

Pravidlá participatívneho rozpočtu mestskej časti Bratislava – Vajnory

Zdroj: vajnory.sk

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Pravidla_participativneho_rozpoctu_mc_vajnory_od_1.3.2019_-_aktualizovane_k_1.2.2021 Veľkosť: 304.1 kB Formát: pdf Dátum: 27.2.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.