Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Poďakovanie šikovným vajnorským žienkam za šitie rúšok

Dátum: 31.03.2020
Autor: Monika Debnárová

VAJNORÁCI SI POMÁHAJÚ ! SPOLU TO DOKÁŽEME !!!

Milí Vajnoráci, som nesmierne šťastná že aj v týchto neľahkých časoch sú medzi nami ľudia, ktorí nezištne pomáhajú. Aj vďaka nim sa podarilo našiť množstvo rúšok pre našich seniorov, ale aj tých, ktorý sú na našu pomoc odkázaní. Rúška poslúžia nie len našim vajnorským seniorom, zdravotníkom v Dome seniorov, ale i tým, ktorí sú v rámci svojej práci vystavení nepretržitému kontaktu s ľudmi (s potenciálnymi nosičmi vírusu). Každý, kto pomohol ako vedel si zaslúži obdiv. Nieko šil rúška, iní nám dali zas látky, gumy, či stuhy na šitie rúšok. Ušité rúška sme odovzdali Miestnemu úradu Michal Vlček, aby ich naši doborvoľníci (vajnorskí skauti) mohli ďalej rozdistribuovať vajnorským seniorom. Toto cestou by som chcela vyjadriť obrovský obdiv Anna Hupková Horníková Erika Surányi-Fogas Mariana Zemanová Fogasová Janka Murínová Eva Stružová Renáta Hrašková Ingrid Ozvoldova Lucia Grigová Paulína Paja Kukučková. Takisto patrí veľká vďaka aj všetkým žienkam, ktoré poskytli látku, gumičky, stuhy, alebo nám pomohli so strihaním materiálu na rúška, či zapožičali šijacie stroje @Mirka Lubinska @Ingrid Vitálošová
@’ana Kittnerova Jana Besedova @Viera Jurackova
@Kvetka Kocianova Zuzana Cikova. Pochvalu si zaslúžia aj všetci tí, ktorí pomáhajú aj svojmu okoliu, susedom, priateľom či známym.

Ľudia, ste fakt úžasní! Krásnu neďeľu v kruhu najbližších vám prajem !

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.