Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Spolupráca s občanmi prináša ďalšie vylepšenie služieb vo Vajnoroch

Dátum: 06.05.2021
Autor: Monika Debnárová
Spolupráca s občanmi prináša ďalšie vylepšenie služieb vo Vajnoroch

príbeh o tom, ako sa za krátku dobu podarilo veci vyriešiť aj vďaka aktívnym občanom a spolupráci :)

Milí Vajnoráci,

vďaka spolupráci s občanmi sa dá nielen zlepšovať existujúce služby, ale aj vytvárať a budovať nové veci. Pekným príkladom je aj aktivita mladého muža Branislava Noppa, ktorý ma koncom januára požiadal o riešenie nekvalitne odvádzanej práce pri čistení Dorasteneckej ulice.

Ulice v našej mestskej časti sú rozdelené podľa toho, kto ich má v správe. Dorastenencká je Magistrátna ulica a jej čistenie bolo až donedávna zabezpečované súkromnou spoločnosťou. 

Vďaka upozorneniu obyvateľa spomínanej ulice tu máme už aj prvé výsledky :) Nekvalitne odvedenú prácu nemenovanej súkromnej spoločnosti sme zdokumentovali a požadovali o nápravu. Nakoľko sme aj napriek tomu neboli s výsledkom spokojní, požiadala som ešte v marci na mestskom zastupiteľstve pána primátora  o výmenu dodávateľa za Komunálny podnik hlavného mesta. 

Za Komunálny podnik preto, lebo ich prácu sledujem odkedy boli nasadení do Vajnor v rámci pilotného projektu. Ich práca mi veľmi pripomína našu Vajnorskú rýchlu rotu, ktorá si vynikajúco plní svoje povinnosti, často aj nad rámec svojich povinností. Som presvedčená o tom, že aj vďaka ich dobre odvedenej práci a v kombinácii s Komunálnym podnikom hlavného mesta máme v našich krásnych Vajnoroch tak krásne a čisto :)

Preto ma veľmi teší, že aj vďaka Komunálnrmu podniku sa skvalitňuje aj čistenie ulíc v našej mestskej časti. Aj napriek tomu že sme malá mestská časť, tak aj v'daka takýmto drobnostiam je vidno že primátorovi na nás záleží :)

Pokiaľ aj vy máte dobré nápady na vylepšenia, kľudne ma kontaktujte. Som tu pre vás. Ďakujem a krásny dník Vám želám. 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.