Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Hlavné mesto zverejnilo grantovú výzvu na podporu športových aktivít. Prerozdelí 600 000 Eur.

Dátum: 29.12.2020
Autor: Monika Debnárová
Hlavné mesto zverejnilo grantovú výzvu na podporu športových aktivít. Prerozdelí 600 000 Eur.

Magistrát opäť vyčlenil  v rozpočte na rok 2021 investície na podporu športovej infraštruktúry vo výške 600 000 eur.  Ide o druhý ročník úspešného Grantového programu pre rozvoj športu a vzdelávania v Bratislave. 

Magistrát opäť vyčlenil  v rozpočte na rok 2021 investície na podporu športovej infraštruktúry vo výške 600 000 eur.  Ide o druhý ročník úspešného Grantového programu pre rozvoj športu a vzdelávania v Bratislave. Minulý rok vďaka programu podporilo hlavné mesto 17 projektov v celkovej výške výške 850 000 eur.

Výzvu na podávanie žiadostí pre Podprogram č. 4 na podporu činností realizovaných vo verejnom záujme prostredníctvom investovania finančných prostriedkov do športovej infraštruktúry. Prostriedky sú vyčlenené na výstavbu, rekonštrukciu a modernizáciu športových ihrísk, športových objektov, zariadení a budov na šport a rekreáciu verejnosti alebo obstaranie materiálno-technickej základne športovej infraštruktúry.

Minimálna suma dotácie pre jeden projekt je 10 000 eur, maximálna vo výške 150 000 eur.

Záujemcovia o poskytnutie dotácie z Podprogramu č. 4 sa môžu registrovať a podávať svoje žiadosti v lehote od 23. decembra 2020 do 1. marca 2021 do 12:00 hod na stránke https://bratislava.egrant.sk/.

Viac informácií o jednotlivých podprogramoch nájdete na https://bratislava.sk/sk/grantovy-program-pre-rozvoj-sportu-a-vzdelavania-v-bratislave

Výzvu na podávanie žiadostí do športovej infraštruktúry nájdete tu: 

https://bratislava.sk/sk/grantovy-podprogram-4-na-podporu-investicii-do-sportovej-infrastruktury-v-hlavnom-meste-sr-bratislave

Zdroj: Magistrát

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.