Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ohavné kreslá, ktoré sa nachádzali pred plotom SOŠ Obchodoné sú už minulosťou. Pričinil sa o to Mietny úrad.

Dátum: 27.10.2020
Autor: Monika Debnárová
Ohavné kreslá, ktoré sa nachádzali pred plotom SOŠ Obchodoné sú už minulosťou. Pričinil sa o to Mietny úrad.

Okolie v ktorom žijeme si tvoríme poväčšine sami svojou činnosťou a prístupom. Keď budeme mať okolo seba čisto a upratané, nebude to lákať rôzne živly, aby sa v našich krásnych Vajnoroch zdržiavali, nebodaj usídlili.

Milí Vajnoráci, koncom minulého týždňa som nahlásila na podnet od občianky Rybničnej požiadavku pánovi starostovi na vyčistenie priestoru, kde sa už vyše roka nachádzali dve staré kreslá, v okolí ktorých postupne pribúdal odpad. Včera pričinením zamestnancov Miestneho úradu bol neporiadok z miesta odstránený. Preto mi dovoľte poďakovať sa touto cestou starostovi Vajnor, ako i pánovi Gorcsovi z Miestneho úradu za ich rýchlu reakciu. 

Okolie v ktorom žijeme si tvoríme poväčšine sami svojou činnosťou a prístupom. Keď budeme mať okolo seba čisto a upratané, nebude to lákať rôzne živly, aby sa v našich krásnych Vajnoroch zdržiavali, nebodaj usídlili. Prevencia je v takýchto prípadoch veľmi dôležitá. 

Krásny dník vám všetkým prajem

Monika

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.