Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Cez víkend dorazili do Bratislavy ďalšie nové moderné autobusy

Dátum: 05.09.2022
Autor: Monika Debnárová
Cez víkend dorazili do Bratislavy ďalšie nové moderné autobusy

moderrný interiér, nenasiakavé poťahy, kamery, usb nabíjačky, wifina a moderný informačný systém

Cez víkend dorazilo do Bratislavy ďalších 31 nízkopodlažných autobusov, ktoré budú čoskoro nasadené aj do premávky.  Autobusy budú disponovať moderným, priestranným interiérom so sedadlami s nenasiakavými poťahmi, vyhradené priestory pre detské kočíky, invalidné vozíky a bicykle. Nebudú chýbať ani USB nabíjačky, WIFI pripojenie a samozrejmosťou je aj kvalitný kamerový systém, doplnený moderným informačným systémom s aktuálnymi dopravnými informáciami, vrátane informácií o možnosti prestupov v reálnom čase.
Kvalitu cestovania umocní aj výkonná klimatizácia a determálne okná. 
 
Doplnenie informácie z dielne Dopravného podniku: "Ide o najväčší nákup kĺbových autobusov v poslednom období. V prvej etape sme objednali 40 kusov kĺbových vozidiel, pri objednávke druhej časti flotily sme využili opciu a dokúpil k 30 vozidlám ešte jeden kĺbový autobus. Vďaka vysúťaženej cene sme ušetrili vyše 5 miliónov Eur, teda ide o historicky najvýhodnejšiu kúpu kĺbových autobusov". 
Zdroj: DPB
 
 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.