Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

V sobotu je Deň otvorených dverí DPB. Počas neho sa sa môžete tešiť na prehliadky historických vozidiel a tešiť sa môžete aj na obľúbené kapely Hex, či Medial Banana

SÚBOR
Dátum: 13.09.2021
Autor: Monika Debnárová
V sobotu je Deň otvorených dverí DPB. Počas neho sa sa môžete tešiť na prehliadky historických vozidiel a tešiť sa môžete aj na obľúbené kapely Hex, či Medial Banana

Počas sobotňajšieho dňa otvorených dverí vás vo vozovni na Trnávke (Jurajov dvor) čaká od 10,00 hod. zaujímavý program 

Milí Vajnoráci, určite si nenechajte ujsť sobotňajšú akciu Dopravného podniku (18.9.), ktorý si vo vozovni na Trnávke (Jurajov dvor) pripravil pre vás v rámci Dňa otvorených dverí Dopravného podniku zaujímavý program.

Deň otvorených dverí DPB sa bude konať už túto sobozu 18. septembra 2021 od 10.00hod. 

V rámci programu si budete môcť vychutnať prehliadku dvadsiatich vozidiel z flotily DPB a desiatich historických vozidiel, ktoré podnik vypravuje pri špeciálnych príležitostiach.

Bohatý program doplnia rozhovory o mobilite a kultúrne vystúpenia. Počas dňa sa predstaví umelkyňa a autorka divadelných predstavení pre deti – škriatok FÍHA tralala, obľúbené kapely Medial Banana a HEX.

Deti zabavia aj kreatívne dielne, súťažná hra a dopravné ihrisko. Týmto podujatím sa zároveň dopravný podnik pripojí k tohtoročnému Európskemu týždňu mobility.

zdroj: DPB

 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
TS_DPB_20210913 TS DPB - Deň otvorených dverí Veľkosť: 87.1 kB Formát: pdf Dátum: 13.9.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.