Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Cyklotrasa "Pri mlyne"

Cyklotrasa Pri mlyne (2017) má za cieľ prepojenie JuRaVy od Šinkovského a s Vajnorskými jazerami vo forme rozšírenia existujúcej cesty o cyklochodník. .

Zámer vybudovnia cyklotrasy Pri mlyne bol vypracovaný a podaný ešte za bývalého vedenia (2017), avšak neobsahovala doriešenie vlastníckych vzťahov, preto s ňou mestská časť neuspela. Po jej dopracovaní bola opakovane v roku 2019  predložená k schváleniu cez dotačnú schému IROP s tým, že financovanie spolúčasti k projektu spomínanej cyklotrasy sme odsúhlasili (2019) aj na mestskom zastupiteľstve, v'daka čomu nebudeme musieť vynaložiť prostriedky z rozpočtu mestskej časti. 

Stav - 2020 požiadala Mestská časť o predĺženie stavebného povolenia, ktoré je nevyhnutnou súčasťou projektovej dokumentácie.

Stav - apríl 2021 vzhľadom na skutočnosť, že projekt cyklotrasy Pri mlyne nebol v rámci IROPu úspešný, požiadala som prostredníctvom Komisie dopravy a IT hlavného mesta Magistrát o začlenenie cyklotrasy pri mlyne do Akčného plánu cyklistickej idopravy 2021, ktorý bude financovaný zo zdroojov hlavného mesta. 

Cyklotrasa_pri_mlyne

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
oznamenie_o_zacati_konania_o_predlzeni_platnosti_stavebneho_povolenia_-_cyklotrasa_pri_mlyne Veľkosť: 220.2 kB Formát: pdf Dátum: 11.2.2021