Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prijali sme spoločné programové priority pre Vajnory

Dátum: 19.04.2019
Autor: Monika Debnárová
Prijali sme spoločné programové priority pre Vajnory

Včera sa v rokovacej sále vo Vajnoroch svietilo dlhšie, čoho výsledkom je niekoľko pozitívnych bodov pre Vajnory. Jednohlasne sme prijali programové priority, ktoré sme vopred aj na verejnom stretnutí s občanmi prezentovali.

Včera sa v rokovacej sále vo Vajnoroch svietilo dlhšie, čoho výsledkom je niekoľko pozitívnych bodov pre Vajnory. Jednohlasne sme prijali programové priority, ktoré sme vopred aj na verejnom stretnutí s občanmi prezentovali. Považujem za dôležité sa jednotne pozerať na spoločný cieľ a aj cesta k nemu je potom jednoduchšia a toto je dôležitý krok k tomu.

Prijali sme aj nový rokovací poriadok zastupiteľstva, ktorý vytvára väčší priestor pre občanov verejne zdieľať svoj pohľad na dianie vo Vajnoroch. Každé zastupiteľstvo je priestor pre občanom od 17,30 vystúpiť s ľubovoľným príspevkom.

A aby sme boli trochu aj inovatívni, zastupiteľstvo išlo prvý krát vybavené aj s hlasovacím zariadením, ktoré vnieslo väčšiu prehľadnosť do rokovania a zároveň výstupy zo zastupiteľstiev budú pre občanov prehľadnejšie.

Záznam z celého rokovania zastupiteľstva bude zverejnený už čoskoro

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.