Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Dnes sme od primátora dostali viacero dôležitých manuálov

Dátum: 26.11.2020
Autor: Monika Debnárová
Dnes sme od primátora dostali viacero dôležitých manuálov

MIB spracoval viacero zaujímavých publikácií, ktoré budú pre nás pomôckami pri posudzovaní a tvorbe verejných priestorov s doplneniami o princípy a štandardy osádzania stĺpikov, smetných košov, exteriérových terás, RIS, lavičirk a stojanov na bicykle ...

Milí Vajnoráci, dnes sme na mestskom zastupiteľstve dostali do primátora viacero zaujímavých publikácií, ktoré budú pre nás pomôckami pri posudzovaní a tvorbe verejných priestorov s doplneniami o princípy a štandardy osádzania stĺpikov, smetných košov, exteriérových terás, RIS, lavičirk a stojanov na bicykle. Veľmi sa teším že takéto dokumenty vznikli. MIB si odviedol dobrú prácu.

Manifest verejných priestorov je určený pre šitroké publikum počnúc samosprávou, pre ktorú je tento dokent kľúčovým nástrojom pre vyhodnocovanie navrhovaných aj realizovaných verejných priestorov. Súkromným subjektom má slúžiť ako podklad pri tvorbe kvalitnbých zámerov a návrhov verejných priestorov, v súlade s víziou a princípmi mesta. 

Veľmi sa teším na čítanie a ešte sa k tejto téme vrátim, aby som vás o ich obsahu bližšie informovala :)

Pozdravujem vás z Moyzesovej sieni Filozofickej fakulty Univerzity Komenského, kde sa koná dnešné mestské zastupiteľstvo.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.