Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Už tento piatok sa vďaka projektu Naše Mesto zapojí do záchrany Sprinzlovho majera takmer 60 dobrovoľníkov

Dátum: 07.06.2022
Autor: Monika Debnárová
Už tento piatok sa vďaka projektu Naše Mesto zapojí do záchrany Sprinzlovho majera takmer 60 dobrovoľníkov

Už tento piatok budeme čistiť areál a okolie od odpadkov, odstraňovať náletové rastliny a iné zelené úpravy..

Naše Mesto je najväčšie podujatie firemného dobrovoľníctva na Slovensku! Prostttredníctvom firemnýých dobrovoľníkov pomáha skrášliť, vyčistiť a zlepšiť naše mestá.

Našim spoločným. cieľom je urobiť si z našich miest lepšie miesta pre život! Každoročne si tisíce dobrovoľníkov z firiem obliekajú rovnaké tričká a zapájajú sa do množstva dobrovoľníckych aktivít po celom Slovensku darovaním svojho času a práce. Manažéri, personalisti, obchodníci, marketéri, zamestnanci z výroby a mnohí ďalší vezmú do rúk štetce a záhradné náradie, alebo využijú svoje vedomosti a dobré srdce, aby spoločne vylepšili naše mestá.

Tento rok sa vďaka Nadácii Pontis zapojili prostrednícttom projektu Naše Mesto dobrovoľníci aj do nášho projektu Za záchranu Sprinzlovho majera. 

Naše plánované aktivity nájdete tu: https://www.nasemesto.sk/aktivity/activity/list/Activity/?tx_rtnasemesto_activity%5Blocation%5D=2&tx_rtnasemesto_activity%5Bplace%5D=41&cHash=4579df1f8b300867479d0ff1a5bb339d

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.