Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Novinky z projektu Rákusov park - miesto pre seniorov

SÚBOR
Dátum: 29.08.2021
Autor: Monika Debnárová
Novinky z projektu Rákusov park - miesto pre seniorov

Milí Vajnoráci, naši seniori pod vedením Janka Krištofiča z Jednoty dôchodcov Vajnory sa už budúci týždeň budú môcť tešiť z vytúženého Petangového ihriska.

Milí Vajnoráci, naši seniori pod vedením Janka Krištofiča z Jednoty dôchodcov Vajnory sa už budúci týždeň budú môcť tešiť z vytúženého Petangového ihriska. Všetkým vám veľmi pekne ďakujeme za pomoc a podporu a ak si nájdete čas a prídete nám pomôcť, veľmi nás tým potešíte.
 
Ak všetko vyjde podľa plánu, tak budúci týždeň sa pustíme do budovania petangového ihriska a ako bonus k tomu vymeníme aj existujúce lavičky za pekné nové tak, aby ladili k šachovým stolíkom, ktoré plánujeme ukotviť do existujúcej betónovej plochy. V sobotu by sme uvítali nejaké šikovné ruky, ktoré nám pomôžu osadiť drevené hranoly (najlepšie niekto, kto má pílu a vie s ňou aj narábať ???? Nasledovať budú posledné úpravy priestoru.
 
Občerstvenie počas sobotňajšej brigády bude pre vás samozrejme zabezpečené aj vďaka podpore mestskej časti ???? Presnejšie info zverejníme budúci týždeň.
 
Nateraz vám želám krásny a ničím nerušený víkend a tešíme sa na vás budúci týždeň ????
Vizuál projektu si môžete pozrieť v prílohe nižšie. 
 
Kompletný materiál s vizuálmi k projektu nájdete TU
Ďalšie súvisiace články nájdete TU

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
PPT RAKUS PARK WEB FINAL SENIORI Veľkosť: 16.8 MB Formát: pdf Dátum: 20.8.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.