Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ohlásenie kandidatúry na starostku MČ Vajnory

GALÉRIA
Dátum: 06.09.2022
Autor: Monika Debnárová
Ohlásenie kandidatúry na starostku MČ Vajnory

uchádzam sa o vašu dôveru aj v týchto voľbách - na starostku MČ Vajnory a  mestskú poslankyňu. 

Milí Vajnoráci, tak ako aj pred štyrmi rokmi opäť sa uchádzam o vašu priazeň a podporu v blížiacich sa voľbách v októbri 2022. 
 
Aj napriek pandémii sa mi podarilo rozbehnúť viacero projektov vo Vajnoroch aj nad rámec mojich predsavzatí. Ůspešná som bola v presadzovaní množstva vecí v prospech našej mestskej časti, ako napríklad zavedenie BUS pruhov na nadjazde, zintenzívnenie intervalu na linke 65, osadenie infotabule pri Pošte a podobne. Je toho však oveľa viac, dozviete sa TU (článok).  
 
Avšak asi najväčšiu radosť mám z pokroku vo vzťahu k zapracovaniu územnej rezervy pre električku, ktorá zokruhuje našu mestskú časť so Zlatými pieskami a Račou, ku ktorej som dala z Magistrátnych peňazí vypracovať dopravný prieskum a teraz STU pracuje na preverovaní technického riešenia trás pre zokruhovanie nášho územia s Račou a Zlatými pieskami s cieľom dostať územnú rezervu do ZaD UP.
 
Tí, ktorí ma poznáte osobne viete, že práca pre vás ma baví a napĺňa a rada by som pre vás pracovala aj naďalej. Ponúkam vám moju energiu, odbornosť, cieľavedomosť a schopnosť presadiť veci v záujme Vajnor. Prišiel čas, kedy sa uchádzam o vašu dôveru opäť vo voľbách na starostku Vajnôr a zároveň aj na post mestskej poslankyne.
 
Chcem vám byť dobrou starostkou, na ktorú sa môžete kedykoľvek obrátiť. Budúcnosť vidím v maximalizácii iniciatívy na získavanie externých zdrojov financovania a uchádzaní sa o eurofondové projekty. Prioritne sa plánujem venovať doprave v našej mestskej časti, zvýšeniu bezpečnosti detí pred školami, rozvoju športovísk, a postupnému skultúrňovaniu a revitalizácii verejných priestorov. Veľkú pozornosť plánujem venovať transparentnosti a nastaveniu Vajnorskej podpornej spoločnosti. K mojim ďalším prioritám patrí rozvoj voľnočasových aktivít pre deti a mládež, podpora a rozvoj vzdelávania a pre seniorov vybudovanie denného stacionára. Viac podrobností k jednotlivým plánom predstavím už čoskoro. 
 
Rada by som sa touto cestou veľmi pekne poďakovala všetkým, ktorí ste mi iniciatívne pomohli so zbieraním podpisov a takisto aj všetkým, ktorí sa so mnou podelili o svoje postrehy a námety.  Verím, že si ich všetci nájdete v mojom programe.
 
Opäť plánujem kandidovať ako nezávislá, preto v prípade že by ste mali záujem a možnosť podporiť moju kampaň, môžete tak urobiť na transparentný účet: 
 
 
 
 
 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.