Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Od dnešného dňa až do konca marca prebieha elektronické sčítanie obyvateľstva

Dátum: 15.02.2021
Autor: Monika Debnárová
Od dnešného dňa až do konca marca prebieha elektronické sčítanie obyvateľstva

Je dôležité aby ste sa prihlásili všetci čo tu žijete, pretože aj vďaka vám môže naša mestská časť získať do rozpočtu viac financií z rozpočtu Bratislavy. Ak sa zodpovedne zarátajú všetci čo tu žijú, môže ...

Milí Vajnoráci, od dnešného dňa až do 31.marca prebieha elektronické sčítanie obyvateľstva. Je dôležité aby ste sa prihlásili všetci čo tu žijete, pretože aj vďaka vám môže naša mestská časť získať do rozpočtu viac financií z rozpočtu Bratislavy. Ak sa zodpovedne zarátajú všetci čo tu žijú, môže naše mesto získať až 10 miliónov eur ročne. V praxi to znamená VIAC PEŇAZÍ na školy a škôlky, na seniordomy, na mestskú políciu (bezpečnosť), na údržbu a opravy chodníkov a ciest bez výtlkov, na výstavbu parkovísk a nových cyklotrás, ale i viac stromov a zelene v meste. Stačí vyplniť sčítací formulár na www.scitanie.sk, prípadne v mobilnej aplikácii.

Snímka_obrazovky_2021-02-15_o_13.20.25

Zdroj: bratislavasarata.sk, https://www.scitanie.sk/ako-sa-scitat

Okrem elektronického sčítania obyvateľstva prebehlo aj elektronické sčítanie domov a bytov, ktoré trvalo od 1. júna 2020 do 12. februára 2021.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.