Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Šatan na zastupiteľstve

Dátum: 28.04.2020
Autor: Monika Debnárová
Šatan na zastupiteľstve

V rámci dnešného mestského zastupiteľstva vystúpil prezident SZĽH Miroslav Šatan so žiadosťou o zníženie nájomného uimného štadióna. Zľavu z nájmu žiadal k blížiacej sa hokejovej kvalifikácie na zimné olympijské hry v Pekingu.

V rámci dnešného mestského zastupiteľstva vystúpil prezident SZĽH Miroslav Šatan so žiadosťou o zníženie nájomného uimného štadióna. Zľavu z nájmu žiadal k blížiacej sa hokejovej kvalifikácie na zimné olympijské hry v Pekingu. Pôvodne mala byť kvalifikácia v Košiciach. Slovenský zväz ľadového hokeja  tak zaplatí mestu za nájom 60.000 eur s DPH.  „Olympijská kvalifikácia sa bude konať od 28.-30. augista a z celosvetového hľadiska patrí k najprestížnejším podujatiam v mužskom hokeji. "Slovensko bude usporiadateľskou krajinou jednej z troch kvalifikačných skupín, z ktorých si len ich víťaz vybojuje olympijskú miestenku,” informoval Miroslav Šatan. 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.